Sobre nosaltres

Carnisseria Gual – Igualada

Quan el matrimoni de Salvador Gual Mateu i Catalina Gual Rosich va començar el seu negoci a finals del 1870 a Igualada segurament no es podien imaginar que serien els fundadors d’una nissaga de carnissers amb més de sis generacions d’història.

Immaculada Gual, besnéta dels fundadors, encara despatxa al taulell de la carnisseria familiar. El seu marit, en Joan Alcoberro, està a punt de deixar les regnes del negoci en mans del seu fill Xavier que assegura així el relleu generacional d’aquest comerç que ja forma part de la història del teixit comercial de la capital de l’Anoia.

 Fa més d’un segle la carnisseria es va crear per donar sortida al producte propi. Salvador Gual era ramader i la seva dona s’encarregava de vendre-la a una carnisseria que llavors ocupava els baixos del carrer Born. L’any 1960, arran de l’ensorrament del mercat modernista de La Pajarera, la botiga es va traslladar a la seva actual ubicació on atén famílies que hi han comprat generació darrera generació.

6 generacions de mestres carnissers

Una clientela fidel que busca qualitat

En molts casos, la tradició ha passat de pares a fills. Des de 1870 hem atés fins a quatre generacions de les mateixes famílies. La clientela s’ha mantingut fidel malgrat els mals moments, com la crisi de les vaques boges als 90 o la pandèmia mundial de 2020, que van suposar un fort cop pel sector.

Això en ha motivat per promoure nous productes i serveis com els elaborats i plats preparats a base de carn i més recentment la distribució i venda online. Nous temps, nous hàbits . 

Coneixem els nostres proveïdors

Seguim la traçabilitat des de l’origen per conèixer els  productors i ramaders i oferir la millor qualitat.